Scroll Top

Heeft u problemen met uw bestelling?

Neem direct contact met ons op.

Veel gestelde vragen

Hieronder vindt u antwoorden op veelgestelde vragen van onze klanten

U kunt een puzzel retourneren door contact met ons op te nemen via het contactformulier op onze website. We helpen u graag met het retourproces.

Ons retourbeleid biedt u 30 dagen de tijd om een puzzel te retourneren na ontvangst. Het product moet in ongeopende en onbeschadigde staat zijn om in aanmerking te komen voor een retourzending.

Zodra we uw geretourneerde puzzel hebben ontvangen en gecontroleerd, verwerken we uw terugbetaling binnen 5-7 werkdagen.

Neem onmiddellijk contact met ons op en stuur ons foto’s van de beschadigde puzzel. We zullen u een vervangend exemplaar sturen en de retourkosten dekken.

Ja, de kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant, tenzij het product beschadigd of defect is bij ontvangst.

Ja, u kunt een puzzel retourneren als u van gedachten verandert, maar houd er rekening mee dat de retourkosten voor uw rekening zijn.

U kunt onze klantenservice bereiken via info@dutchiepuzzels.com We staan klaar om al uw vragen met betrekking tot retourzendingen te beantwoorden.

Privacy Voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.