Scroll Top

Contact

Welkom op onze contactpagina – de poort naar communicatie en verbinding! We vinden het geweldig dat je de tijd neemt om contact met ons op te nemen. Heb je vragen, suggesties, of wil je gewoon even hallo zeggen? We staan klaar om je te helpen en te luisteren naar wat je te zeggen hebt.

Of je nu nieuwsgierig bent naar meer informatie over onze producten, hulp nodig hebt bij een bestelling, of gewoon een puzzelverhaal met ons wilt delen, we kijken ernaar uit om van je te horen!

Ons team staat voor je klaar en we streven ernaar om je snel en vriendelijk te antwoorden. Samen maken we van puzzelen een nog leukere en boeiendere ervaring!

Aarzel niet om ons te bereiken via het onderstaande contactformulier of stuur ons een e-mail. Wees gerust, we bijten niet, maar knabbelen graag aan uitdagende puzzels!

Bedankt voor je bezoek aan onze website, en we kijken uit naar ons gesprek!

Met vriendelijke puzzelgroeten.

bedrijfsgegevens

Kamer van Koophandel:
90071522

info@dutchiepuzzels.com

Stuur ons een e-mail
Neem contact met ons op met behulp van het onderstaande contactformulier

    Privacy Voorkeuren
    Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.